SOCIAL MEDIA

09 October, 2011

Jag testade masker

Jag har några prima-masker som legat i en låda och varit försummade ett tag. Sen kom Terés och räddade dem när hon var här för ett tag sen och så hängde jag upp dem så att jag ser dem och fick lust att prova dem igen. Så det gjorde jag. Och ja... Nä.... Tror inte jag är masktypen riktigt. Det blev inte världens finaste kort och jag tvekar om jag ens törs ta med det till jobbet och sälja. Men jag bloggar ju troget alla mina alster (utom ett som jag ändå tog till jobbet och lyckades sälja) så här kommer mitt brun-orangea-höst-70-talskort ;)

IMG_5691

Hoppa nu genast vidare nån annanstans och titta på nåt fint för att uppväga detta mysko-alster.

1 comment :

Victoria said...

Ingen kommentar på detta vackra kort...då måste jag få skriva och säga att i mina ögon (beauty lies in the eye of the beholder) är detta supervackert! Orange är min favoritfärg och att ha maskat fram något (blommor?) som liksom inte är perfekt utan mer diffust men ändå blandar sej fint i det oranga är jättefint, tycker jag.Brunt och orange som jag alltid avskytt - inom pysselvärlden älskar jag det. (dock inte till kläder på mej själv).Heja dej, du maskar snyggt och det här gjorde du KANON!:o)KramFröken V

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...