SOCIAL MEDIA

05 October, 2011

Grattis Johanna

 

Jag är med i en födelsdagskedja och i måndags var det Johannas tur att fylla år. Jag har till och med träffat Johanna för länge sen, så det var rätt skoj att vi hamnade i samma kedja.

IMG_5707

Jag gjorde ett kort med en fin Some Odd Girl-stämpel. Jag börjar verkligen gilla dessa glada stämplar. Jag äger bara denna men kanske det blir nån fler framöver.

IMG_5708

Här är hon lite närmare, jag testade att embossa stämpeln för att inte det skulle flyta ut så mycket när jag färglade med Tombows jag får nog träna lite mer för jag gillade inte riktigt utseendet med embbossade linjer.

Kommer ni förresten ihåg PRO-bussen och tanten jag gjorde för ett tag sen? Mottagaren var så nöjd med kortet så att hon skickade ett jattefint tackkort till mig som jag hittade i brevlådan idag. Det var väl gulligt? Dessutom var det en så vacker pion på kortet så att jag funderar på om jag kan göra en ram och sätta upp det på väggen kanske. Jag råkar nämligen älska Pioner :)

Har ett par kort till att blogga och så har jag en del ofotat som ligger så jag får väl hålla det kort idag. Titta in imorgon så får ni se den första av de senaste helt nya TPS-stämplarna, jättefina!

1 comment :

Johanna1978 said...

Tack så mycket för det fina kortet. Gillar också Some Odd Girl-stämplarna, men bara från håll ännu, det kommer nog införskaffas nån snart :) blev ju inte mindre sugen nu när jag fick se en IRL.
Familjen hälsar också!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...