SOCIAL MEDIA

28 October, 2011

Ett till tant-kort.

Jag fick frågan av en kollega om jag kunde göra ett 70-årskort. Mottagaren bor på Irland och gillar tjocka tanter. Jag tog och dammade av min allra första stämplar, en tjock tant från Panduro, hon är så söt! Tyvärr har stämpeln torkat helt så tryckte blev halvdåligt och jag fick försöka många gånger innan det blev såpass.

IMG_5767

Jag använde TH Kraft resistpapper som jag färgade in i damens favoritfärger, engelsk vinröd och mörkgrön. Jag hade ju inget som riktigt var rätt färger. Beställaren tyckte att det vore roligt om kortet kunde stå framme så det fick bli ett stafflikort.

IMG_5768

Jag fick leka med min nya rosa Dymo och fina korrugerade siffror från senaste Cocoa Daisy-kitet. Jag hoppas att mottagaren blev glad över det, trots att jag fick höra att hon inte var så väldigt “sweet” utan mer en bestämd dam (sagt med mycket kärlek). Tänk att ett av mina kort hamnar på Irland, det är lite skoj!

Jo, jag måste tipsa om en kul grej. Jag säljer ju lite kort på jobbet och fick tipset av en kollega att med en app till iPhonen som heter iZettle så kan man ta betalt med kort (Visa och Mastercard funkar). De tar en liten avgift men det är ju jättesmidigt och pengarna kommer in på ditt bankkonto inom ett par dagar. De skickar hem en kortläsare helt gratis men det är lite kö på dem så min kollega har fått hem sin men jag har inte fått min. Det funkar att betala utan kortläsaren men man måste knappa in lite mer så det tar lite tid. Jätterolig och praktisk app! Nu kan ingen skylla på att de inte har kontanter när de vill köpa ett kort ;)

3 comments :

Karin (PeppermintPatty) said...

Åhhhh - hon är ju alldeles UNDERBAR!!! Super fint kort!

snojbi said...

Ett sånt underbart kort.Gillar den tjocka damen skarpt.Trevlig helg

ARRAY(0xc03f550) said...

Superläckert!!! Like it alot!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...