SOCIAL MEDIA

19 October, 2011

Ett gammalt DT-alster...


Har visst glömt att blogga detta i min egen blogg. Det är ett bokmärke som jag gjorde till CiLi-bloggen och så glömde jag att lägga upp det här.
IMG_5718
Jag har lekt med metalltejp på ett bokmärke. Inga smådelar som ramlar bort från detta bokmärke, praktiskt!
IMG_5717
Jag har lyckats försnilla min embossing stylus (eller pinn-kule-moj som jag brukar kalla den) när jag var till Karlstad så jag använde skyddet till min TH-sax och annat för att tejpen skulle fästa ordentligt och mönstret skulle synas. Man tager vad man haver. Mest saknar jag mojen för att den hade en nål/piercer om man vände på toppen och den var helt lagom stor för att göra rent i glossyn när den torkat ihop. Får väl skaffa mig en ny nån gång, tänkte inte på att jag använde den rätt ofta förän den var borta. Den trillade nog ur väskan gissar jag.
Nåja, nu har ni fått se mitt bokmärke. Hade förresten ingen svart akrylfärg heller så jag målade den med svart crackle paint. Det funkade det med om nån undrar. Säkert lite oekonomiskt om man gör mycket dock.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...