SOCIAL MEDIA

17 September, 2011

Ses vi i Karlstad?

När vi hade lita scrapträff här hemma förra helgen passade jag på att knåpa ihop en namnskylt till Karlstadsträffen. Det är ju såååååå svårt att få till namnskyltar men med lite idéer från Terés och Jenny så blev det en till sist. Så om ni vill hitta mig i Karlstad så leta efter denna namnskylt :)

IMG_5646

Kaninen ska då vara jag ;) Jag har lekt med gesso, mister i alla olika färger och så massa stickles på det. Ska det vara så ska det. Den glittrar massor men det syns ju aldrig på bild.

IMG_5648

Jag använde ett uppochnedvänt chipboard W från mitt jättepaket med Cosmo Cricket som jag fick för ett tag sen. Det var rätt lagom stort och passade bättre än M-et som följde med.

IMG_5647

Och kaninen är såklart också från paketet. Jag har sprayat massor med glimmermist på det så den skimrar Jag tyckte att den behövde en rosett på örat också såklart, och lite bling. Fint ska det va!

Så nu hittar ni nog mig om ni vill säga hej. Och jag blir jätteglad om ni gör det. Inte länge kvar nu *läääääängtaaaaar*

3 comments :

Angelica said...

Så läcker, jag bara måste testa det där med Gesso, köpte en burk i går men har inte hunnit än men snart så.....
Synd att Karlstad inte riktigt ligger på samma breddgrad som Hudiksvall.

Ha det bra!

yster64 said...

Jag ska dit, konstigt vore det ju annars eftersom jag bor i Karlstad ;) Jag ska leta efter dig och säga hej.

Kram
Gunilla (födelsedagskedjan)
http://yster64.blogspot.com

Christin aka Umenorskan said...

Tack för att du påminner mig om att göra ny namnskylt. Ses i Karlstad, ni får gärna komma och hämta mig när det är lunchtid.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...