SOCIAL MEDIA

05 September, 2011

Lycka är ett välfyllt scappaket!

Jag beställde en Mystery box från Cosmo Crickets warehouse sale. Jag tänkte att vad katten, skulle jag få massa saker jag inte gillar eller dubletter så går det ju att sälja till nån annan. Jag tror att jag gav runt 600 kr ink frakt och gissa om jag blev glad när jag öppnade paketet och hittade allt detta!

IMG_5595

En nyöppnad låda... vad gömmer sig här tro???

IMG_5596

Massor av chipboar och blackboard. Bokstäver, figurer och annat sött!

IMG_5597

Tre snygga minialum och två söta lådor som jag inte är helt säker på vad jag ska ha till. Förslag?

IMG_5599

Stickers, glübers, rubons, stämplar, bling och mer blackboard.

IMG_5600

Och ännu mer chipboard plus ett 6x6 paper pad.

IMG_5601

Inte mindre än 50 papper, die cuts och liknande...

IMG_5602

Och så några Tiny Type alfabet :)

Det bästa av allt? Jag i stort sett inget var sånt som jag redan hade. Typ två papper eller nåt. Hur bra som helst!

Jo, posten lyckades ju försnilla paketet ett litet tag. Jag spårade det fram till Göteborg och sen stannade det. När jag ringde posten så sa de att det nog försvunnit för det ska inte ligga så länge där och ingen hade sett det. Det skulle köras ut och ingen uppgift om att de hade försökt fanns inte heller. Jag blev superledsen och fick maila CC och reklamera paketet. Sen på vägen hem så skulle jag hämta ut nåt annat på poststället och så sa jag att ett paket saknades. Så gick hon och skulle hämta mitt andra paket och så kom hon ut med båda istället! De hade lämnat det där och missat att ankomstscanna det. Så jag fick maila CC igen och säga att paketet var återfunnet och det var ju tur! Puh, tänkte att jag aldrig skulle få se mitt stackars paket men nu är det här och jag vet inte var jag ska börja ens! Så mycket fint på en gång :) Detta måste väl vara ett fynd eller vad säger ni???

Imorgon (svensk tid) börjar jag visa previews från TPS nya kollektion. Kolla uppe i sidolisten så ser ni vad det rör sig om... Jag har varit duktig och kör ett alster om dagen i alla 6 dagar fram till releasen så kolla in här om ni är nyfikna. Det är sååååå fina stämplar (som vanligt!).

Kram på er alla goa läsare. Tack för era kommentarer, de värmer verkligen fast jag är dålig på att svara. Just nu har jag fullt upp och det är galet kul men jag får försumma lite sånt tyvärr. Men jag läser och blir glad så ni vet och jag tittar faktiskt in hos er med även om jag inte alltid lämnar spår efter mig.

6 comments :

Ann-Sofie said...

Vilket underbart paket!!!

Maritha said...

Så härligt att det kom fram! Tror jag att du blev glad.. Vilket paket!!

Marie D said...

Men du!! Vilket fantastiskt paket!!!!

Sandra said...

Vad härligt att paketet kom fram till slut!Så mycket härligt i ett paket! :)Ha det gott!

Pippin said...

Så mycket fina saker! Helt fantastiskt och så bra pris.

ARRAY(0xc43a5a0) said...

Åh, det paketet var ju så duuu!!! Å boxarna har jag många idéer till, vi tar det på lördag...Kram

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...