SOCIAL MEDIA

19 August, 2011

OK, allt kan ju inte bli bra ;)

På DT-träffen förra helgen så visade duktiga Helena aka Pandora hur man skapar med metallark. Hon är galet duktig och håller förresten kurs i detta på CiLi in Papers i höst. Är du sugen så passa på för det var hemskt roligt. Om man säger såhär. Jag är inte lika duktig som hon, haha! Men jag hade roligt i vart fall och det var inte så svårt som det verkar. Med lite övning så skulle jag också klara av detta hantverk. Men jag tänker inte ge efter för ha-begäret. Jag har nog mycket leksaker ändå utan att skaffa mig en uppsättning metallverktyg även om de var sååååå roliga att leka med.

Resultatet...

IMG_5501

Det ser lite ut som nåt av Dali, haha. Oh my god I’m meeeeelting! Skulle vilja säga att det såg bättre ut på riktigt men nja... Inte nåt av mina mästerverk direkt men för att vara första försöket så gick det helt ok. Så prova, det är skoj! Gå kurs med Helena så går det nog lite bättre, jag är inte bra på att följa instruktioner, haha! Det var väääääldigt svårt att slita sig från att fortsätta och fortsätta, metallarken är så bra på det sättet. Det är bara att platta till och börja om och fixa och dona om man bara har tid. Sköj!

Jag är nog ute och cyklar flera mil på jobbets kick off nu. Håll tummarna för att jag tar mig ur sängen imorgon. Vältränad är inte det första ord jag förknippar med mig ;) Jag tror nog att de räddar mig om jag trillar omkull och inte orkar upp igen... Idag fyller min älskade make år också och jag är borta heeeeela långa dagen till sent på natten. Synd om honom. Jag prioriterade iaf inte bort honom pga någon scraprelaterad händelse, det hoppas jag ligger på pluskontot sen ;) Puss på dig älskling, vi firar imorgon!

1 comment :

Sandra said...

Jag tycker minnsan att detta var ett riktigt häftigt "första-försöket-alster"!!!

Gillar Dali stilen! ;)

Hoppas helgen blir toppen!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...