SOCIAL MEDIA

17 August, 2011

Ett beställningskort

Jag fick en beställning på ett kort till en som skulle fylla 60 år. Det fick inte vara för gulligt och flickigt. Murriga färger och inte för mycket puttenutt. Ja, hmmm... Det var inte helt lätt men jag fick ihop nåt till sist ändå. Tyvärr hade jag lite bråttom och fotona blev jättekonstiga i färgen.

IMG_5498

IMG_5499

Turkos och brunt blev det. Liiiiiite fint med doily och rosett fick det bli för jag kunde ju inte låta bli liksom. Men beställaren blev nöjd så då är jag nöjd :)

1 comment :

Sandra said...

jättefint kort!! Rent och snyggt! Klart att beställaren ska vara nöjd! :)

ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...