SOCIAL MEDIA

20 August, 2011

10 000 besök!


Wow! Jag kollade just på min räknare och såg att jag haft 10 000 besök på bloggen :) Räknaren har jag inte haft från början, vet inte om den räknar från att jag satte dit den eller från bloggen startade? Men i vilket fall så är det helt gaaaaalet många som tittat in här. Tusen tack för alla snälla kommentarer och all uppmuntran. Utan er skulle inte den här bloggen funnits kvar så länge. Snart tror jag minsann också att bloggen firar ett år och med det firar jag väl ett år i scrapvansinnets grepp ;) Det var när jag startade bloggen som jag började på allvar och helt ärligt, det känns som om detta eviga papperspysslande alltid varit med mig. Undrar vad jag gjorde med all tid och alla pengar innan dess??? ;)

Nä, nu ska jag klura lite på hu vi ska fira detta. För fira ska vi väl??? Kanske en candy eller nåt? Jag ska leta i mina gömmor och se om jag har nåt som jag kan glädja nån med :)

3 comments :

Marita Johansson said...

GRATTIS till alla besöken

Cornelia said...

Stoooort GRATTIS till dej och alla dina besökare!

Sandra said...

Häftigt! Grattis till dig!! :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...