SOCIAL MEDIA

03 July, 2011

Orustscrappen

Jag var iväg på träff igår, på Orust. Det var varmt och klibbigt som bara den men jättekul så det gjorde inte så mycket. Såklart träffade jag massa kul folk och jag hann till och med göra hela tre kort! Fantastiskt mycket för att vara jag. Runt 23.30-snåret rullade vi över tjörnbron på väg hem och kolla vad fint det var!

Photo 2011-07-02 22 46 28

Jag började med att göra ett beställningskort. Jag hade fått i uppdrag av en vän att göra ett kort till en bomullsbröllopsdag. Paret hade gift sig i smyg förra sommaren och nu skulle de ha fest, så det var lite en bröllopsfest ett år i efterskott. Därför bad jag Marie att ta med sin suuuuperfina brudparsstämpel av okänt märke. Om någon läser detta och vet var den är från så säg till för jag vill verkligen veta!

Photo 2011-07-03 15 05 25

Tyvärr glömde jag att fota kortet och kom på det när maken precis skulle åka och lägga det på lådan så jag fotade det lite snabbt med iPhonen i plastkuvertet. Tänk vad ledsen jag varit om jag skickat det utan att fota för jag var rätt nöjd med det.

Photo 2011-07-03 15 03 59

Jag målade paret med distresser och kronan fick lite stickles på så att den glittrar lite. Är de inte väldigt tjusiga och modääääärna ;)

Eftersom jag har semester och jag inte hinner pyssla så mycket så får ni se nästa kort imorgon så har jag lite att uppdatera med i vart fall :) Och vet ni vad, jag var och hämtade en alldeles egen PortaInk hos Cili in Papers på vägen till Orust och tänk vad mycket prydligare det blev på skrivbordet. Saknade verkligen den när jag lämnat tillbaks Ciccis som jag lånat. Förutom det fick jag låna med mig en stoooor bunt Tombows att prova på så nu har jag nog jobbat mig genom alla de vanligaste färgläggningsteknikerna. Vilken jag gillar bäst? ALLA! Ja, jag är visst en färgläggningsnörd ;) Resultatet av mina första tombow-experiment kommer i bloggen imorgon. Hoppas ni har semester som jag har och bara njuuuuuuter av ledigheten.

3 comments :

Marita Johansson said...

Vilken tur att du ändå hann fota kortet sådär i farten.
Annars hade vi ju missat ditt superfina kort.

Brudparet är verkligen fina

Anonymous said...

Ser fram emot en rapport om Tombow-pennorna. Jag kanske äntligen kan lära mig använda mina jag köpte för några år sen... :-)
Härligt bröllopskort!

Marie D said...

Kortet är minst lika fint idag!! Har luskat lite & stämpeln kommer fr Inkywings, designad av Lindalovisa Fernqvist, artikelnr. 8021L.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...