SOCIAL MEDIA

04 July, 2011

Mer Orustscrappen

Två utmaningar hann jag med på träffen i lördags. Först gjorde jag en skissutmaning. Kortet blev riktigt stort eftersom Tickled Pink-stämplarna är så stora men det kan väl vara kul med ett stort kort också. Om jag kan knåpa ihop ett nog stort kuvert att skicka det i ;)

IMG_5335

Här har jag testat tombopennorna, de var superkul att måla med såklart. Jag har inte riktigt koll på alla färgerna än, men jag ska öva lite till så blir det nog bra.

IMG_5338

Rosen blev lite gräll i färgerna men det går ju att fixa om man orkar ;) Eller så skulle man ju kunna provmåla i ett hörn innan man går på själva bilden men det är ju lite fusk, haha!

IMG_5337

Textstämpeln är från PMS, de har riktigt fina textstämplar! Lite stickles runt kanterna fick piffa till kortet lite i brist på symaskin. Jag vann faktiskt det lottade priset i den här utmaningen och fick välja en söt stämpel med busiga hönor på. Minns inte vad märket hette men det fanns en del kul stämplar där.

Jag glömde att berätta men jag vann ju faktiskt hela två priser i SS midsommarcrop. Helt galet, jag som aldrig vinner något. Först vann jag det lottade priset i färgutmaningen och sen kom jag tvåa i kvällsutmaningen. Så jag som aldrig vinner något har plötslit vunnit tre grejor på bara några dagar... Kanske jag skulle köpa en trisslott när jag ändå är i farten ;)

Imorgon får ni se det sista kortet jag gjorde på träffen. Det blir mer Tickled Pink, jag får liksom inte nog av de stämplarna. De är så roliga att färglägga.

1 comment :

Anonymous said...

Grattis till alla vinster! De förtjänar du :-) Du gör så härliga saker.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...