SOCIAL MEDIA

22 June, 2011

Min mappvagn

Jag har haft problem med min pappersförvaring ett tag nu. Jag växte ur de förvaringsväskor jag använde och fick äntligen anledning att skaffa mig en mappvagn som jag gått och sneglat på en lååååång tid. Typ sen jag blev DT hos CiLi in Papers. Så skönt att äntligen ha lite ordning och reda bland mina papper. Mest av allt har jag märkt att jag använder mer mönstrat när det är lätt att nå dem (bara att rulla fram vagnen) och lätt att se dem. Sen lovade jag Cicci att hon skulle få bildbevis så här kommer det :)

IMG_5300

Tada!!!! Sorterat efter färg blev det till sist.

4 comments :

Sandra said...

Vilken bra vagn!Fast jag har inte papper nog för att behöva en sådan....ännu! ;)Ha det gott!

snojbi said...

En sådan skulle jag oxå behöva för jag håller oxå på att växa ur mina förvaringsväskor.Kanske skulle man inhandla en sådan.Finns de hos Chili in Papers ?

Maya said...

Anna, den kommer från CiLi in Papers och heter Cropper Hopper Heavy Duty Rolling Cart. Den är väldigt smidig och bra, jag är väldigt nöjd :)

Anna said...

Vilken bra och "nätt" vagn.Var har du köpt den?Vinterkramen Anna

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...