SOCIAL MEDIA

19 June, 2011

Bra start!

Jag gjorde en LO efter skissen på Svensk Scrapbookings midsommarcrop. Jag gör ju inte så många LOS men har kommit på att 8X8 formatet passar mig allra bäst. Lagom stora ytor liksom... Jag har tänkt att jag ska göra en fortsättning på min Nytt Jobb LO som jag gjorde i vintras när jag sökte jobb. Lite för att knyta igen säcken. Så här kommer fortsättningen, när jag ser ut som glada apan på förra LOn så går det rätt bra på jobbet ;)

IMG_5264

Jag har gömt en liten tag med förklarande text bakom fotot. Jag hoppas att det syns att jag utgått från skissen för jag är lite rädd att jag tappade bort mig halvvägs. Jag glömmer hur kul det är att göra LOs. Har sällan nåt sånt där klockrent foto att scrappa, jag är sååååå dålig på att komma ihåg att ta bilder.

IMG_5258

Fransarna blev lite roliga tyckte jag. Mina stackars barn höll på att få gå utan middag när jag plötsligt fick massa idéer som jag bara var tvungen att testa... Kolla in de söta Magnolia-kanterna på sidan också. Jag ääääälskar dem!

IMG_5259

Nu tycker jag att vi alla ska ignorera att pennstiftet är upp och ned *håller för öronen och sjunger lalalalaBINGO* Jag har absolut inga tankar på att gå ned och slita loss det och vända det rätt, nope... Inga alls... Se förresten vilken fin bakgrund jag fick till med lite mist och lite dabbers.

IMG_5261

Jahapp, det var min lilla LO, får se om det blir nåt mer till cropen. Kanske en till kortutmaning, färgutmaningen lät helt i min stil!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...