SOCIAL MEDIA

29 May, 2011

Morsdag

Här är mitt morsdagskort som jag skickat till lilla mamsen. Jag har redan bloggat det i CiLi-bloggen men eftersom man inte vet om några mammor smyger omkring här så väntade jag med det lite.

IMG_5179

Min lilla mamma älskar att påta i trädgården och jag tänkte att det var nog det hon ville göra på morsdag. Ett par knallgula stövlar med rosa prickar skulle hon mycket väl kunna tänkas önska sig. Jag har målat med mina nya fiiiiiina Copics. Det är lite knepigt att hitta rätta färgkombosarna än, jag har självklart gjort en fin färgkarta men lite famlar jag i mörkret än. De är i vart fall jättemysiga att måla med, spetsen är helbra! Tycker dock att hudfärgerna jag har är aningens mörka så jag ska nog investera i en lös penna i ljusare nyans att blanda ut det med.

IMG_5182
Inte helt illa för att vara första försöket va?
IMG_5181

Har ju en till  ny leksak, min fina Silhouette. Den har fått jobba och stå i en hel del sen jag köpte den. ÄLSKAR att kunna göra egna saker och så bara skära ut. Dessa söta blad har jag dock inte gjort själv. De laddade jag hem med download-kortet som jag fick med maskinen. Söta va? Sen kan ni även se den söta kanten som sticker ut, den har jag gjort med de fina Tonic Stusios-stansarna som följde med mig hem efter jag varit och pysslat med DT-gänget i söndags. Vissa saker måste man nästan se använda för att fatta hur man gör och dessa var så för mig, jag är jätteimpad.

IMG_5183

Insidan pyntade jag med en utskuren ram och lite fler trädgårdsstämplar. De är förresten köpt för i stort sett noll kr på Pandurorea och är rätt söta.

Det är lite dött här inne just nu har jag märkt. Jag är galet trött jämt när jag kommer hem och det tar ett tag innan jag ens orkar mig ned för trappan till pysslerummet. Sen tar det ännu ett tag innan jag orkar göra nåt alls utan jag bara sitter och glor som en idisslande kossa. Se kommer jag igång lagom till sängdags såklart och får sluta för att sova för att jag är så trött på dagarna. Sen har jag även roat mig med nya leksakerna. Skurit ut massa grejor och testat pennorna och (såklart, jag är ju lite knäpp på det sättet) gjort en fin färgkarta. Sånt. Som inte är så lönt att fota och lägga upp i bloggen. Men färgkartan blev rätt snygg så den kanske dyker upp ändå för att inte tala om jättepaketet med pennor som bara är helt magiskt fiiiiiina!

Ooooohhhh förresten. Jag måste skryta lite till ;) Mitt kort till maken på vår bröllopsdag, det med söta Lilith på, det dök upp i Tickled Pinks nyhetsbrev O.o Gissa om jag blev förvånad och jätteglad? Jag som inte ens prenumererade på det (det är åtgärdat nu) eftersom de har så fina stämplar och jag får sånt ha-begär av såna nyhetsbrev... Nu kommer jag bara att vilja ha mer och mer och mer och mer stämplar. *suck* Alltid är det nåt ;)

1 comment :

Marita Johansson said...

Jag såg ditt kort igår innan jag var till butiken.

Passade då på att köpa Tonic Stusios-stansar.

Ska testa dem på ett kort sen.
Helt klart ett suveränt system.
Gillar det massor

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...