SOCIAL MEDIA

01 May, 2011

F ödelsedagskort

Jag har haft en helt galet produktiv helg när det gäller kortmakande i vart fall. Jag skulle till en kompis och scrappa igår, men hon mådde inte bra och ställde in. Så då sa jag åt maken att nu ska jag scrappa hela dagen ändå och så låste jag in mig i pysselrummet största delen av dagen. Det gick inte nån nöd på familjen heller för de åkte till djurparken och hade det trevligt i solen. Sen skickade jag iväg maken med barnen och veckohandla tillsammans med barnen och scrappade lite till idag. Resultatet blev 5 kort och en tag. Plus ett DT-inlägg eftersom jag var så förvirrad av förra veckans röda måndag och missade min bloggdag. Som tur var så hoppade snälla Karin in och räddade dagen så nästa vecka hittar ni mig både tisdag och torsdag i CiLi-bloggen. Och eftersom jag redan har förberett inläggen så blir det ingen panik denna vecka. Och som ni förstår har ni lite att se fram emot i min blogg också. Jag sprider ut mina inlägg lite över veckan så titta in ibland så får ni se vad jag pysslat med i helg.

Först ut är ett födelsedagskort. Jag har ju böjat sälja kort på jobbet och när jag vågade ta ut min lilla låda på fikarasten så rasslade det till och nu får jag nog fylla på. Tänkte göra lite grattiskort för det är ju användbart. Så några sådana har det blivit. Här kommer ett som även kvalificerar sig för veckans Tickled Pink-utmaning. Pärlor och spets skulle det handla om och jag har gjort ett lite shabby-kort. Väldigt o-jag. Men jag blev väldigt nöjd för jag älskar stämpeln, den är så rolig att färglägga!

IMG_5128

Stämpeln heter ‘30s Eve och hon är ju så tjusig. Texten är från ett Hero Arts-set med en skrivmaskin men texterna är ju lika roliga att använda ändå.

IMG_5131

Närbild på stämpeln. Jag har målat med distresser, det är kul att växla mellan distresserna och promarkers.

Titta nu in fler gånger så får ni se allt det andra jag knåpat ihop. Nästa vecka åker maken iväg på kurs hela veckan så kanske jag knåpar ihop lite mer på kvällarna. Jag har även hunnit med att organisera mina spillpapper efter färg och då använder jag ju dem helt plötsligt. Jag är galen, med tanke på hur resten av huset ser ut så är det konstigt att jag är så förtjust i att organisera mina scrapgrejor ;)

2 comments :

ARRAY(0xc42eaa0) said...

Läckert!!!! Stämplarna passar utmärkt ihop!

Stephi said...

så snyggt!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...