SOCIAL MEDIA

19 May, 2011

Cirkelkort

Här är dagens kort till CiLi-bloggen. Det var jättekul att få med alla favoritpappren på samma kort! Tyckte att det blev rätt fint så knaske min Mojo är på väg hem från semestern? Hoppas kan man ju för på söndag ska jag åka och pyssla med DT-gänget och det ska bli så jättekul att jag bara lägtar :) Får se om jag lyckas åstadkomma något, jag brukar ju inte direkt vara den mest produktiva personen på träffar. Det är ju på tok för kul att kolla hur och vad alla andra gör ;)

IMG_5170

Jag gillar såna slarviga sömmar, det är snyggt. Men min inre pedant som tycker att allt ska vara symmetriskt ordnat och i räta led skriker förtvivlat när jag med flit syr åt alla håll... Det är hårt att vara pedant i min kropp kan jag lova... Ni skulle se dammbjörnarna i hörnen här hemma ;)

IMG_5171

En liten grattishälsning från PMS, de har galet söta textstämplar! Jag köpte en bunt när jag just upptäckte dem, de är inte så dyra heller. De är väldigt användbara och många är fyndiga och kul :) Den här fonten är så kul tycker jag :)

IMG_5172

En knapp med rosett fick piffa upp kortet lite. Antar att detta som det mesta jag gör kan tänkas gå under CaS? Ja, jag vet inte vad man ska kalla min stil... Och det kvittar väl egentligen, jag väljer nog ordet färgglad och nöjer mig så ;)

2 comments :

Sandra said...

Vilket härligt kort!Man blir så glad av alla färgerna :)Ha en härlig dag!

Karin (Peppermintpatty) said...

Alldeles underbart!!! - Ser många av mina favisar här!!! (-:Tack för trevligt sällskap i söndags!! Kram K

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...