SOCIAL MEDIA

04 March, 2011

NamnskyltAlldeles snart åker jag iväg till Karlstad för en hel helg med härligt scrappande. Innan vi åkte skulle vi göra en namnskylt så att vi kan kaänna igen varandra. Jag kände mig lite sugen på sommar så jag gjorde en somrig namnskylt med massa Stickles på :)Blommorna har jag fäglagt, klippt ut, fäst med 3D-kudde och haft på Stickles och Glossy accent på. Bokstäverna är utskurna med Slicen och så har jag haft Glossy accent på dem med.Söta rosor med Stickles på.En metallfjäril med Stickles och Glossy Accent på. Runt kanterna har jag knövlat lite washitejp som jag hittade på Moderna museet i Stockholm. Sen står det ju Maya också med bokstäver från Cosmo Cricket Timy Types. Mina nya favoriter som jag använder till allt. Jag vet att jag är lite efter, alla har ju använt dessa små klisterbokstäver jättelänge, men jag har just skaffat mina första (men inte sista) två paket. De är ju billiga och man får massor. Kommer att bunkra såna så jag har massor av färger, men de med svart bakgrund och lite cremefärgad bakgrund passar ju nästan överallt.

Hoppas vi ses i Karlstad, men om vi inte gör det så får ni har en scraptrevlig helg ändå! Jättekul att så många vill vara med på min Candy förresten, jag önskar er alla lycka till!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...