SOCIAL MEDIA

07 March, 2011

Mitt första minialbumEn av utmaningarna på träffen var att skapa något av ett paket från Creative club. Paketet innehöll lite papper, band och annat smått och gott. Och ett chipboardalbum i form av hjärtan. Jag råkade ha med mig lite bröllopsbilder så jag scrappade en bild från bröllopsfesten.Vilken tur att den fina stämpeln jag hittade på mässan passade så bra på det! De är så söta ugglisarna. Det är jag till höger och maken till vänster :)Blomman piffade jag till med lite stickles och så klippte jag jack i den så att den skulle bli lite mindre tråkig.De vita blommorna mistade jag, stämplade och satte stickles på och rosorna sprayade jag lite mist också så de glimmar fint. Pappret var enfärgat rosa så jag har stämplat kärleksord på den och swirls som jag embossade. Jag ritade stygn runt eftersom jag saknade min symaskin så mycket.

Eftersom jag bara kan blogga 4 bilder i taget kommer fler i nästa inlägg... Bara att scrolla på...
Posted by Picasa

1 comment :

Evik said...

I like this hearts :) Lovely colours..and everything!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...