SOCIAL MEDIA

05 February, 2011

Award :)

Jag har fått min allra första award. Jag fick den av Lisa-Olsi som gör jättefina kort och även har utmaningar i sin blogg. Jag hittade även underbart söta katter hos henne, såna har jag aldrig sett innan :) Så ta och titta in där en sväng innan ni knatar vidare till de tjejer som jag vill skicka vidare awarden till.

Awarden kommer med instruktioner om att skicka den vidare till 3-5 bloggare som jag tycker förtjänar den. Det va ju jättesvårt, jag följer ju massor med bloggar och alla förtjänar den. Men jag ska ändå välja ut några som ska få den. Så jag skickar awarden till:

Lillnettan som alltid gör mig glad med sina vackra alster.
Scraplinda som är fantastiskt påhittig och inspirerande.
NHL som är en riktig glädjespridare.
Terés som gör vackra saker och är en liten solstråle.
Cornelia som gör massor av roliga saker och alltid är glad och hjälpsam.
Stephi som är galet kreativ och alltid har tid att lämna en kommentar.

OK, det blev 6 st men det var nog svårt. Det känns som om det finns många fler som skulle ha denna award men jag nöjer mig med att fuska lite.

Idag ska jag pyssla hela långa dagen har jag bestämt. Hoppas inspirationen också vill infinna sig :) Ha en bra helg nu!

EDIT: Nähäpp, det blir inte alls att pyssla hela dagen. Dottern bestämde sig för att det var länge sen vi lappade ihop nån av ungarna så hon slängde sig med huvudet före i elementet. Dagen tillbringas alltså på akuten med huvudlagning på schemat istället. Ingen fara, hon springer och busar igen medan vi väntar på att sjukvårdsrådgivningen ska återkomma om vart vi ska åka och tejpa/sy... Seriöst, ni skulle garva om ni såg våra bilder från viktiga högtider ;) Midsommar: dottern har stort plåster på ögonbrynet efter närkontakt med soffbordet. Dottern fyller 1: Sonen har stort plåster på hakan efter att ha slagit upp den på dagis. Vårt bröllop: Sonen har tejpat ögonbryn efter närkontakt med samma soffbord. Dottern fyller tre om några dagar...

6 comments :

NHL said...

Oj, vilken ära!!!
Tack! :-)
Bra början på min lördag!
Hoppas din blir bra med!

Lillnettan said...

Oj, tusen tack! Så glad jag blir! <3

Joachim said...

Börjar tro att vi får skaffa ett vadderat soffbord... :-)

Stephi said...

Men vilka fina ord, vad glad jag blir!! jag blir riktigt rörd!! Stor kram och tack!

Anonymous said...

Oooh, stort tack!! Mycket hedrande!

Terés said...

Tack snälla snälla söta du! Jag ska blogga om det här så fort jag mår lite bättre... Kramar i massor...

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...