SOCIAL MEDIA

06 January, 2011

V ärdinnegåvaPå SS hittade jag en månadsutmaning där man skulle göra en värdinnegåva. Det lät skoj och jag ville testa att göra en fin påse av ett kuvert som jag såg på youtube att en tjej gjorde. Här är min lilla påse som man kan fylla med godsaker eller kanske lite stämplar och brads om värdinnan är scrapintresserad.Sidan av påsen. Jag har använt papper från Stampin' Up och en bunt stämplar som jag faktiskt inte vet vart de kommer från. Blommorna är stämplade på designpappret och sen har jag färglagt och klippt ut en uppsättning till som jag monterat på 3d-kuddar så de kommer ut lite. De har även lite glossy accent på sig. Påsen försluts med ett tyllband. Textstämpeln är från PMS.Baksidan har lite utstansade retroblommor med pärlor i mitten.

Vet ni vad det bästa är??? Jag pysslade detta i nya rummet. Med maaaassor av bordsyta. Jag är nöjd och glad igen, den värsta scrapstinensen är över :) Jag tror att jag kommer att vara mycket trevligare att vara omkring imorgon ;)
Posted by Picasa

2 comments :

Svarta Malin said...

Jättefin! Och vilken härlig blogg du har, massor av underbara alster! :-) Tack också för besöket i min blogg!

sari said...

härlig & vacker värdinnegåva du har gjort!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...