SOCIAL MEDIA

25 December, 2010

Lådsas att detta är dagen innan julafton ;)


Jag hade ställt in att detta inlägg skulle postas i förrgår men av nån anledning hade det inte någon lust att göra det. Så nu får ni helt enkelt lådsas att det är dagen innan julafton ;)Detta är ett kort som innehåller ett presentkort. Jag fick lite panik-kortmaka det och det blev väl lite sisådär. Texten syntes lite dåligt så jag färgade in lite med grön stämpeldyna men mottagaren är ändå galet färgblind så det kvittar kanske ;) Jag tycker att papret är galet snyggt. Kaiserkraft är det från.En liten rosett fick piffa upp kortet lite.

Ja det enkla lilla kortet blev kort nr 9 och nu undrar jag om jag lyckas komma upp i 12 kort så att jag fixar utmaningen på SS? Frågan är helt enkelt när ska jag hinna med de sista tre??? Jaja, man ska aldrig säga aldrig!

Hoppas ni inte stressar för mycket såhär dagen innan julafton. Själv har jag skinka på schemat, pappa ska rulla köttbullar, maken lagar revben och mamma skulle också laga nån grej tror jag. Annars blir det att pynta och piffa mest. Och så skinkmackan på kvällen. Det är nog det bästa med julen... Ljummen nygriljerad skinka... Mums!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...