SOCIAL MEDIA

25 December, 2010

God jul fr ån Pippin!Jag var med i en hemlig tomte-swapp på SS. Allt detta fina fanns i mitt paket från Pippin! Jag blev verkligen jätteglad, särskillt över Stickelsen som var i min favoritfärg och Distressdynan som var i en färg som jag aldrig hade köpt själv men när jag testade den så var den heeeelt perfekt! Tack snälla söta Pippin, det var ett superfint paket! Jag ser fram emot att testa de små dropparna, såna har jag inte och spetsen var hur fin som helst. Ett par glittertuber hade öppnat sig men jag fick i det mesta i rören igen så det var ingen fara. Men glittret hade fastnat på tomten på det supersöta kortet så det var lite trist. Fast tomten kanske har glittrat massor nu innan jul så det förvånar mig inte att hans skägg och sånt är lite glittrigt ;) Kortet får en hedersplats hos mig och extra kul var att det matchade paketet.

Hoppas ni alla har haft en härlig jul! Min har varit fin men jag var såååå trött framemot kvällen igår så jag orkade inte med någon kvällsläsning som jag planerat länge. Idag har jag sovit några timmar över lunch och nu känner jag mig som ny. Förkylningen håller äntligen på att släppa och nu ska jag njuta av mellandagarna. Mina föräldrar har firat här med oss och vi har haft så trevligt! Större delen av vardagsrummet pryds av en enorm gran som fyraåringen själv valde (vi sa att den inte fick vara för lång, men glömde nämna att den helst skulle rymmas i vardagsrummet, haha). Han vill att den ska stå där året om och jag är lite böjd att hålla med honom för den är helt fantastisk!

Stora julkramar från mig och god fortsättning!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...