SOCIAL MEDIA

05 November, 2010

Sorry you feel so icky...På Nordiska stämpel och scrapmässan i helgen fyndade jag nurse Anya från the Greeting Farm. Henne har jag suktat efter länge och när de hade 15% rabatt så var det ju bara att slå till. Hon är ju bara för sööööt! Älskar verkligen tgf och önskar jag hade fler, men detta är min första sötnos. Äppelpappret är också ett av mina favoriter och kommer från Cosmo Cricket. Visst passar de bra ihop? Ett äpple om dagen håller doktorn borta heter det ju :)Texxtstämpeln var en av de jag vann från PMS för inte så länge sen, tyckte den passade bra och så mycket roligare än krya på dig.Är hon inte sööööt? Jag har fäst henne på en av Nellie Snellen-cirklarna som jag också köpte på mässan.Dessa och spellisarna gör mig galen, jag vill ha ALLA! *kääär* Ryktet här hemma i huset säger att jag kommer att vara stolt ägare till en Big Shot snart och då blir det många fler dies som får flytta in tror jag. Har inte fattat hur kul det är att stansa. Med epicen är det bara en enda stor konflikt från början till slut. Det enda som verkligen funkar att stansa är just spellisarna och Nellie Snellen-diesen.Jag tyckte hon skulle ha lite söta röda skor. Det skulle jag haft om jag var hon ;-)

Hoppas ni får en mysig helg!
Posted by Picasa

3 comments :

Stephi said...

Vad fint du färglagt henne. Snyggt med de färgglada äpplena.Jag tror jag måste ta fram min symaskin nu...*ler*

Malin-Helena said...

Underbar CS + Underbar stämpel = Underbart kort! Plus att du kombinerat och färglagt det sjukt snyggt också ;) Härligt kort!

Nilma said...

Stämplarna därifrån är ju riktigt härliga! Måste införskaffa mig några :) Mycket fin färgläggning för övrigt!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...