SOCIAL MEDIA

01 November, 2010

Maidens blogcandy!

Jag brukar titta in i Maidens blogg med jämna mellanrum, hon gör jättefina kreationer och skriver så roligt också! Nu har hon en jättefin blogcandy för att fira sitt 666:e inlägg och jag vill såklart vinna alla fina grejor! Så ta och titta i på hennes blogg, börja följa den med bloglovin och så kan du också vara med och tävla! Allt detta fina kan du vinna...


Jag hoppas kunna blogga ett kort snart, har ju hunnit med ett iaf sen jag kom hem från Umeå. Har också varit på mässa i gbg och shoppat lite fina grejor som jag testar lite just nu. Funderar smått på att dra igång julkortsproduktionen, får se om jag orkar eller om jag bara köper kort och pimpar dem lite... Det brukar ju bli en bunt varje år... Ja, men som ni ser så lever jag och andas och snart kommer lite nytt att titta på i bloggen. Ge inte upp!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...