SOCIAL MEDIA

17 November, 2010

Booh!Skräckböcker läser jag såklart också. Jag har nog läst varenda King och Koontz som kommit ut (fram till för ett par år sen iaf). Här kommer ett sött litet monster från Doodle Factory och skräms.Närbild på sötmonstret. Det syns inte så bra på bilden men hornens skuggor blev jättebra! Hehe, man snöar in sig på detaljer ibland men såna smågrejer kan jag bli helglad över. Att få till nåt liksom.Bokstäverna skulle ju tokhäftiga i mitt huvud. De är målade röda först och sen har jag på svart (black diamond) stickles. Sen ett lager glossy accent ovanpå. Det funkade super med den andra sticklesen (diamond) men här ser det bara lite svartprickigt ut och ite det minsta glittrigt. Först hade jag på crackle accent och den reagerade med nåt och blev konstigt orange. Så detta blev iaf bättre. Om ni tittar riiiiktigt noga så har jag piercat hål i alla småhålen i punchinellan. Det ser lite läderaktigt ut på riktigt. Lite blank röd punchinella sticker också ut under monstret.Lite embossade prickar längst upp för att matcha resten. Får jag inte använda min BigShot på ett alster så hittar jag på en anledning till att göra det :D
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...