SOCIAL MEDIA

11 October, 2010

Tio årskortEn annan utmaning på Svensk Scrapbookings CC var att göra ett kort helt utan att använda mönstrat papper. Eftersom jag har en stämpel med kärleksord så passade det ju att göra ett tioårskort till kara maken. Vi har varit ihop i ett helt decennium nu minsann. Jag stämplade med versamark och sen stämplade jag ett par swirls ovanpå och embossade med genomskinligt skimmrande EP, det syns ju inte så bra på bilderna då.10 är gjort i chipboard som jag klätt med papper, embossat i en folder med swirls på och sen duttade jag versamark på det upphöjda och embossade med det skimrande EPt igen. Sen stämplade jag cirkeln med vitt och embossade med vitt EP. Jag skev ut texten från datorn och för att det inte skulle bli så kritvitt så sprayade jag på lite glimmermist blandat med en liten liten skvätt från min distressdydna vintage photo. Det gjorde pappret lite gulare i tonen och fint skimrande. Sen färgade jag in kanterna med brun dyna och fäste vimpeln så att den står ut lite på mitten.Här syns swirlarna lite bättre, men det gick inte att få dem att skimra på bild. Såklart har symaskinen fått jobba lite, en ram runt bilden för att få lite kontrast. Jag färgade in kanterna med brunt också och satte hela panelen på gräddvit cardstock, det syns inte så bra på bilden.

Den sista utmaningen jag gjorde var en LO, den måste jag dock fota om för jag var klar med den 23.30 och CCn slutade 23.59. Bilden blev jättedålig, mörk och suddig så jag tar en ny bild och bloggar den senare. Jag har faktiskt ite gjort en LO på flera år så det var kul!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...