SOCIAL MEDIA

05 October, 2010

Teljuskort del 2Nu är insidan nästan klar. Tagen har jag tänkt pryda med lite crackle accent eller nåt sånt så att man inte ser att jag skarvat den under texten ;) Men eftersom mitt paket aldrig dyker upp så tänkte jag att jag ville blogga asken ändå. Eller så smackar jag dit ett fint band eller nåt. Vi får se.Ovanför tepåsarna (blandade gröna teer, mums!) hittar man en pyntad liten tändsticksask.Taggen är egentligen en bild jag hittade på nätet. Tjejen som gjort den hade massor av fina biljetter och annat skoj på sin sida som man fick plocka hem och använda. Jättekul sida och så fort jag hittar igen den tänker jag länka till den. Men jag har en triljon bokmärken och inte så mycket tid just nu. Men jag ska hitta den :)

Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...