SOCIAL MEDIA

15 October, 2010

Home is where the heart is.Jag kollade runt på CleanAndSimpleStamping och hittade en fin skiss som jag ville prova. Jag gillar CaS eftersom jag inte har så mycket pynt att sätta på korten hemma. Tycker oftast det ser plottrigt ut när jag placerar ut pynt också, inte sådär fint och genomtänkt som när de duktiga gör det ;-) Kanske jag är en CaS-scrappare utan att jag vet det? Det snygga vita pappret med prickar kommer från en 6x6 paperstack som heter Basic White från BG som jag klickade hem på L Scrapbookings härliga rea häromdagen. Massor av fina vita mönstrade papper är det och med små mönster som passar fint till att göra kort. Kommer att köpa fler såna småpackar för det är ju så praktiskt att slippa få så många halvklippta ark som man inte vet vad man ska göra med.En stämpel som jag skulle ha embossat med genomskinligt EP, men jag råkade ta fel burk så nu skimrar det lite istället. En svart liten rosett också som prydnad. Scallopsen klippte jag ut efter att ha ritat runt en tejprulle på baksidan. Jag älskar verkligen stora scallops!Hjärtat är handklippt, kört i embossingfolder och sedan har jag lagt glossy accent på det som blev upphöjt och fäst hjärtat på foamkuddar så det poppar upp lite.

Ett snabbscrappat och roligt kort. I går fick jag ett brev i lådan av snälla Lillnettan från Svensk Scrapbookings forum. Hon läste att jag letade bra papper att måla med Copics på (ja, eller än så länge så är det ju ProMarkers, men problemet med papper som blöder lär ju inte bli mindre när jag får mina Copics) och skickade några Neena-papper åt mig så jag kan testa. Det är ju super då man vill beställa en hel bunt när man ändå beställer från utlandet och det vore ju synd om man köper några man inte är riktigt nöjd med. Tyvärr har jag inte hunnit testa dem än, igår slocknade jag strax efter 21. Totalt färdig efter att ha kommit i säng 00.30 och sen legat och vridit mig nästan fram till kl 2. Gäääsp, var som en zombie hela dagen igår. Ser fram emot att måla lite på fina pappret, frågan är vilken stämpel som ska få äran att bli först att bli uppstämplat på finpapper?

I morgon åkar jag och en kompis till Ullared och shoppar lite. Jag tänkte se om jag kunde hitta igen Lantmännen, där har jag hört att det ska finnas pysselgrejer. Hittade inte sist när jag var där med svärmor härom veckan, ska kolla kartan lite bättre denna gång. Är fortfarande jättenöjd med förvaringsmapparna jag köpte där sist för 30 kr/st. Hittade exakt samma på en webbshop häromdagen och där kostade de 129 kr/st!

Ha en trevlig helg nu alla glada pysslare! Tack för alla fina kommentarer ni lämnar, de gör mig jätteglad. Vill gärna svara på dem men vet inte om jag ska svara i min blogg eller i er? Vad är bäst, kommer ni tillbaks och kollar/har mailnotifiering om nån skriver efter er? Synd om ni inte ser vad jag skriver tänker jag...
Posted by Picasa

3 comments :

BellaMio said...

Jag brukar ju inte gillar Clean and Simple, men detta var faktiskt riktig läckert!Gillar speciellt 3D-lacken på hjärtanet, snyggt!Tack för titten :)

Marthe's kreasjoner said...

Finfint kort:) Gillar at du har gjort det så enkelt, men ändå så lyxigt på nåt sätt:)

lindaspysselblogg said...

Vilket underbart kort du har gjort! Den bloggen får hamna i min rsslista! Gillar verkligen din stil!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...