SOCIAL MEDIA

17 October, 2010

GrattiskortEn vän till mig har gått och förlovat sig. Jag ska träffa henne i slutet av veckan när jag åker norrut på minisemester så jag tänkte att det kunde vara kul att ha med ett litet grattiskort till henne. Jag upptäckte att jag inte har några bra stämplar på temat, men de här två kramande filurerna var väl söta?Närbild på filurerna. Jag har testat Neena-pappret som jag fick av snälla Lillnettan och det var jättetrevligt att måla på. Tyckte att skuggningen blev riktigt bra. Däremot så blev ju inte svarta skuggan under filurerna helt bra, men jag bestämde mig för att inte bry mig om det heller. Ögonen på den mindre filuren har glossy accent på sig så de står ut lite.Jag hade jättekul med chipboardbokstäverna frå Maya Road. Först målade jag två lager gul akrylfärg, sen ett lager diamond Stickles och så ovanpå det ett lager glossy accent. Det jorde att de glittrar jättefint men är blanka och inte sådär raspiga som de blir av bara stickles. Jättesnyggt blev det! En liten spets tittar fram under skylten som är stämplad med Versamark och embossad med klart EP. Lite falska stygn har jag runt kanten för ungarna hade haft pärlorgie på symaskinsbordet och jag orkade inte städa bort. Skylten har jag klippt ut för hand. Den rosa bakgrunden är embossad med en Spellbinders embossinggrej. Det syns inte så bra men blev rätt fint. Kanterna är trasade med en edge scraper.

Får se om jag hinner med nåt mer innan jag åker till Umeå på torsdag morgon. Håller på med ett gulligt virkprojekt som jag hoppas bli klar med innan dess. Vi får väl se hur det går. Det är mycket annat som ska hinnas med innan jag åker också. Sen blir jag borta till nästa tisdag så då kommer det inte att hända mycket på bloggen om jag inte får ett ryck och tar med lite virkgrejer att roa mig med på flyget. Så ge inte upp om mig bara för att jag försvinner ett tag är ni snälla. I'll be back!

1 comment :

lindaspysselblogg said...

Ja det var ju ett riktigt fint kort du har gjort! :) Och jag tycker att filurerna passar perfekt.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...