SOCIAL MEDIA

09 October, 2010

Alla goda ting är fyraDetta kort är gjort till en annan av Svensk Scrapbookings 4-års CC. Man skulle göra ett kort där siffran fyra var i fokus. Då blev det så här. Fyra blommor råkade det li, men det var ärligt talat en slump.Jag tog och gjorde en liten volang av ett rosa band, har sett det på andra kort och ville testa. Tycker att det blev riktigt fint. Det är lite svårt med de genomskinliga banden tycker jag, jag tycker ofta att det blir "för lite band", eller vad man ska säga, när jag använder dem. Men såhär blir det ju både lite dimension och lite mer täckande. Kommer att använda det fler gånger!Blommorna har jag byggt själv av cirkelstämplar och en rad av en journalingstämpel. Sen har jag målat med mina ProMarkers. Maskningen blev mycket bättre än när jag gjorde min stad utanför fönstret och jag svor faktiskt ite en enda gång ;-)Denna grej är lite hybrid faktiskt. Jag hade en stämpel (PMS som vanligt) som det stod Friendly flowers for you på. Men det var ju siffran fyra och inte ordet som skulle vara på kortet så jag skrev ut 4 you på datorn, sen maskade jag stämpeln (lite slarvigt märkte jag sen, men det var typ fjärde försöket att få det rätt efter ett antal misslyckade försök) och använde min superbra Stampamajig från Stampin' Up (superinvestering! Men man kan bygga en egen med hjälp av duploklossar. Kan visa nån gång om nån vill se) för att få stämpeln på rätt ställe. Sen hade jag kul med en grön och en gul stämpeldyna och lite glimmermist och färgade i hela taggen efter jag klippt ut den för hand (jag SKA investera i hundra spellbinders-dies när jag blir rik, tänkte faktiskt vinna på lotto de närmaste dagarna). Sen fick lilla symaskinen jobba igen. Det såg lite platt ut. Inkade in kanterna också med brun dyna. Det syns inte så bra på bilden men den skimrar jättefint. Jag trodde på fullt allvar att de enda dynor man kunde göra infärgningar var distresserna, men såklart gick det lika bra med mina Stampin' Up dynor. Alla som är dye skulle jag tro att det funkar med. Men det vet såklart alla utom jag som är lite långsam ibland ;-)

Ett jätteroligt litet kort att göra, jag älskar rutpappret passionerat, tror jag ska köpa 20 st av den sorten för att ha på lager ;-) Men det gör jag såklart inte för då skulle jag lessna efter två och sen ha 18 st som jag aldrig använde... Rätt säker på att det är Cosmo Cricket. <3 Snart kommer det en post till om hur glad jag blev igår kväll över något. Men nu vill jag göra ett kort!

Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...