SOCIAL MEDIA

19 September, 2010

Wish you were here

Denna veckas Taylored Expressions skiss (#128) var rolig! Skissen såg lite ut som en scen.Fast jag vände på den och då såg den mer ut som ett fönster.
Jag ville öva lite på att maska så jag gjorde en liten stad utanför fönstret. Det blev apdåligt. Detta är ändå fjärde försöket. Jag klippte bort den värsta delen och nöjde mig med det jag gjort. Molnen blev söta, de gjorde jag med chalk. De syns tyvärr inte på bilden ;-) Men när kortet var klart så tänker man inte så mycket på att staden är lite knäpp och en del knasigheter hamnade bakom gardinerna. Visst kan man kalla detta kort lite clean and simple?Stämpeln kommer från PMS och är embossad med lite skimmrande pulver, det syns inte så bra. Gardinerna är också fästa med lite olika höga kuddar så att det blir lite dimension på kortet. Små pärlor passade perfekt med resten  av kortet och trots att jag svurit som en borstbindare över husen så är jag jättenöjd med detta söta kort. Jag försöker bara att inte titta så noga på staden...

Ha det gott!


5 comments :

Cornelia said...

Jättefint kort i annorlunda tappning! Kul!

{ kelly jo } said...

this is SO cute!

Linda said...

Det var verkligen en superskoj skiss och din tolkning är väldigt fin med.

Annelie said...

Häftigt, visst ere kul att man kan hitta på nästan va som helst!!!

Malin/Turbomalin said...

Riktigt läckert, och va mycket fint jag hittade här hos dig. Hit kommer jag tillbaka för mer inspiration.kram

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...