SOCIAL MEDIA

27 September, 2010

Mina idéerI lördags var jag på min första pysselträff, det var såååå roligt och jag fick massor av inspiration. Eftersom Marie som bjöd in mig hade gjort en jättebra tutorial på hur man klädde in en spiralklädd bok (den hittar ni här) så tog jag med mig en bok så att jag kunde få experthjälp med den. Jag måste säga att jag var smått distraherad av alla roliga leksaker Marie hade med sig så min kreativitet var inte på topp. På hela långa dagen fick jag nätt och jämt klart min bok. Men vad gör det när jag hade så himlarns trevligt?Jag lånade Maries Cuttlebug för att stansa ut bokstäver och den jättesnygga label-dien från Tim Holtz. Sen snattade jag ett par snygga skruv-brads också och skruvade fast skylten med :) Massor av stickles öste jag på, men den var min egen. Jo en cirkel skar jag ut också som jag embossade med en av Maries snygga embossingfoldrar och sen hjälpte hon mig att sandpappra den så snyggt!Det här asien-inspirerande cockiecut alfabetet står högt upp på min önskelista nu! Jag snattade cracklefärg och målade med och så stickles på det såklart, haha!Den här snygga MS-kantstansen dregglade jag också över. Den står också på önskelistan nu. Tänk om jag kunde byta ut min mot den här! Designpappret kommer från Stampin' up och jag har ingen som helst aning varför jag valde orange papper. Men boken blev fin ändå och där kan jag skriva ner allt smart jag kommer på. Den kommer att räcka i många år, hahaha!

Tänk så trevligt man kan ha tillsammans med ett gäng pysseltokiga tjejjer en lördag!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...