SOCIAL MEDIA

16 September, 2010

HäxkortNär jag tittade in på Magnolia häromsistenes så tänkte jag att ett par Tildastämplar måste man ju nästan ha i sina gömmor. Först hittade jag fe-tilda som var på förra kortet. Sen snubblade jag över den här söta Tildan. Alltså. Jag älskar ju häxor. Och så hittade jag texten och så var jag bara tvungen att köpa dem trots att jag inte visste vad jag skulle göra med dem. Halloween firar vi ju inte här och det är ju tråkigt när det finns så många fina halloweenpapper och prylar som bara vill bli pysslade med. Men nu gjorde jag ett häxkort ändå. nu tänker jag att jag kan ju skicka det till nån på skärtorsdag eller nåt.Söta texten, vit på svart bakgrund tycker jag är fint! Den är embossad också med mitt jättedåliga vita embossingpulver. Det blir inte alls nån höjd på det men det blir lite vitare än bara stämplat i vart fall. Sen har jag satt grönt sammets"band" (som jag fyndat på Panduros rea för nåt år sen, låter det bekant?) bakom Tilda. Jag har målat med grön akrylfärg (meadow från making memories) runt kanten på designpappret som är från Black Market Paper Society (skitpapper, jättetunnt och med blaskiga färger. Men här funkar det ju).Bakom Tilda har jag lagt på en spellbinders embossinggrej och svampat på lila akrylfärg, också från making memories. Syns inte så bra här kanske...Rätt söt Tilda faktiskt... Ser lite ut som om hon sitter på gräs med lite spökaktig bakrund... Lite piercing runt ramen fick det också bli för jag glömde att jag hade planerat att sy lite och ett kort utan både sömmar och piercing går ju inte att ha. Eller går det?

Ha det gott!
Posted by Picasa

5 comments :

Auroraboden said...

Jättesnyggt kort! Klart du kan skicka det på hösten, eller varför inte hänga det på väggen :-)

Maiden said...

Verkligen superläckert! Å himlans skoj att du fotat så bra så man ser alla välarbetade detaljer!

Kimsan said...

Underbart kort!
Tildan är så härlig

Lillnettan said...

Riktigt fint! Jag som är tekniknörd älskar att se såna här välarbetade kort. :-D

Emmelie said...

Kanonfint kort! Gillar piercingen och textstämpeln mycket! Bra jobbat :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...