SOCIAL MEDIA

23 September, 2010

AltratJag fick filtbokstäver i en trälåda (ja, åter igen rea på Panduro). Jag undrade vad jag skulle ha den till men så såg jag nån som hade gjort ett "tittskåp" av nåt liknande. Jag tog lila akrylfärg (Plum från Making Memories) och målade lådan ett par varv. Hade tänkt måla den vit men hade ingen vit färg och tålamod är visseligen en dygt men inget jag innehar. Rummet där jag tänkte hänga tavlan är ljust lavendelfärgat så då passar det ju med lila. Det är bilder på familjen och lite slumpmässiga prydnader som jag hade i lådorna. Jag måste bli bättre på att använda prydnadsgrejor, jag är rätt dålig på det.Här har jag testat att embossa massa lager med klart embossingpulver och brytit så att det blir krossad glas-effekt. Jag såg hur man gjorde på en väldigt trevlig blogg men kan inte komma ihåg vilken. Så om det var din blogg så tack för tipset, det blev jättefint!Lite blingstenar har jag prytt en del DP med. Jag har använt massor av gamla spillbitar. Lita gamla klistermärken och glittriga grejor (ja, åter, rea. Panduro. Är jag tjatig eller nåt? Även blingstenarna har jag fått därifrån). Bild från bröllopet i våras :)Mina älsklingar...
Posted by Picasa

4 comments :

Maiden said...

Men, så tokläckert!!! Verkligen superfint!

Annelie said...

Super läckert, jag har också varit inne på att göra nått liknande så nu vet jag vart jag kan hämta inspiration.
Tack : )

Marie D said...

Så grymt snyggt!! Ett sånt vill jag åxå göra ju!!

Unknown said...

Helt galet fin, du har tålamod du!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...