SOCIAL MEDIA

01 August, 2010

Tackkort


Vi gifte oss i maj och nu har jag suttit och gjort tackkort. Det var jättekul. De första 6 silkadana korten. Efter 20 var det inte lika roligt om jag ska vara helt ärlig. Men jag fick använda mina nya Stampin' Up produkter vilket jag älskade! Oj vad jag är kär i det märket. Jag blir helt tossig när jag bläddrar i katalogen och är så glad att jag lyckats få tag i lite grejor att testa. Det blir inte sista gången jag köper Stampin' Up och hade jag fått så hade jag börjat sälja märket. Men tyvärr går det inte att bli demonstartor i Sverige. Inte ens köpa produkterna får man egentligen. Men jag hade sån tur att jag hittade Natalie O'Shea. Hon är så hjälpsam och jag älskar hennes blogg också, hon gör så mycket fint!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...