SOCIAL MEDIA

07 August, 2010

Dagens projekt...

Dagens projekt var av den mer administrativa typen. Jag har haft kaos bland mina scrappinggrejor, och inte av den kreativa typen. Jag hade alla grejor i ett gammalt kök som vi inte använder. Huset har varit tvåfamiljshus så när vi flyttade in tyckte jag att köket var perfekt att använda som pysselrum. Tyvärr funkar inte elen som den ska så jag kan inte få någon belysning i taket och därmed funkar det inte att använda rummet på kvällarna, precis då jag har tid att pyssla... Dessutom har mina grejor samsats med massor av verktyg, och andra husprojekt och rummet var inte så kul att vara i. Jag lyckades inte heller få till nån vettig förvaring för allt. Så idag tog jag och började flytta in allt i vårt gästrum/mitt arbetsrum. Jag har använt det för skolarbete när jag skrivit c- och d-uppsats men nu är skolan slut för denna gång så jag har städat rent skrivbordet från skolgrejor och kommer att använda rummet till scrapping och liknande. Jag älskar detta rum, det första jag renoverade när vi flyttade in. Jag rev ned tak och skrapade, målade, lade golv och allt helt själv. Rummet är ljust lila med ljusbetsat trägolv. Ljuset är härligt och jag blir så lugn och koncentrerad när jag är där inne. Så det blir förhoppningsvis perfekt! Steg ett är hyfsat klart, förvaring för större grejor. Jag tog en tråkig garderob och klädde hyllplanen med snygg vaxduk och satte spetsband på kanten av hyllorna.

Före, en vanlig trist garderob...


Efter, fina hyllor som är lätta att torka rena.


Fina spetsar på hyllkanterna...


Efter är det lite bättre ordning på grejorna. Behöver lite mer förvaringslådor och sånt, men det funkar :)

Ska visa en bild på skrivbordet när det är färdigt också, jag tog en sån byråaktig grej man brukar förvara skruvar och spikar i och lade alla småprylar i. Brads, eyelets, pärlor, bandstumpar mm. Ska märka upp lådorna också och så kommer det att bli superbra! så skönt att ha tagit tag i detta, jag hoppas att jag kommer att bli inspirerad att pyssla mycket mer nu!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...