SOCIAL MEDIA

18 July, 2010

F ödelsedagskort

Ett kort jag gjorde utifrån en tutorial på splitcoaststampers.com. Det var roligt och blev rätt ok, men min handstil lämnar verkligen mycket att önska. Jag KAN ju egentligen skriva fint när jag vill, men jag lyckas aldrig någonsin på ett kort... Vad gör man? Den lilla lappen som det står congratulations på poppar liksom upp när man öppnar kortet, det hette "Wiper Card". Gissar att de syftar på en vindrutetorkare eller nåt. Det var i vart fall roligt att göra nåt annat än ett enkelt dubbelvikt kort, kommer definitivt att bli flera mer arbetade kort i framtiden. Jag gillar att vika och fixa och så blir det ju lite roligare också.

Har använt mina älskade Stampin' Up produkter. Trendy Trees och Say it with scallops heter stämplarna och så cardstock och designark som jag inte vet vad de heter. Sen hittade jag några gamla överblivna papper också som jag inte vet var de kommer från.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...