SOCIAL MEDIA

11 August, 2013

Spellbinders Font One

Jag fick några av de nyaste Spellbinders diesen skickade till mig för ett tag sendan, dessa släpps i slutet av augusti. Jag älskar detta set som heter Font One Uppercase. Jag hade en sparad bild i min inspirationsfolder, ett riktigt cool födelsedagskort med utstansade siffror. Jag har letat som en tok men kan inte hitta originalet på nätet men jag har liftat det kortet. Istället för siffror använde jag bokstäver.


------------------------------------------------------------------------------------------------------


I got some new Spellbinders in my mailbox a while ago. These will be released in the end of august. I LOVE this set, it’s called Font One Uppercase. I saved a really cool bithday card card in my inspiration folder, I’ve been searching the net like crazy to find out who made it but I just can’t find it. I lifted the card to make this weeks card for Hobbyworld but used letters instead of numbers.


IMG_8358


Jag använde kraftfärgad cardstock bådet till kortbas och kortfront men jag använde en äldre Echo Park-serie som bakgrund till bokstäverna. Jag älskar de färgglada papprena i Everyday Eclectic-serien designad av Allison Kreft.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


I used kraft cardstock for the cardfront and the cardbase but backed the letters with papers from an older collection by Echo Park. I love the bright patterns in the Everyday Eclectic Collection by Allison Kreft.


Material/Supplies:  • Bazzil Basics Cardstock – Kraft

  • Spellbinders Font One Uppercase

  • Echo Park Everyday Eclectic – Chevron Woodgrain, Kraft Clouds

  • Scrapbook Adehsives Crafty Foam Tape

  • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser


Maya-Isaksson-signatur-liten


Related articles

Morning sun

Window card

Lots of flowers

Wedding times

An amazing birthday

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...