SOCIAL MEDIA

02 July, 2012

Orustscrappen del 2

Här kommer mitt nästa alster från Orustscrappen. Man skulle göra ett kort efter en skiss och änvända minst en motivstämpel. Jag missade liksom det sista och sen hade jag ju lämnat typ alla motivstämplar hemma men efter att fått hjälp av tjejerna runt bordet så hittade jag ett par som kunde räknas som motivstämpel. Jag valde min fina skrivmaskin från Hero Arts, den är sorgligt försummad och passade fint i rosa.

IMG_6630

Kolla blingstenen! Jag hittade dem i en av affärerna som var där, de är galet blingiga! Älskar!

Innan jag såg det där med motivstämpeln så började jag på ett annat kort. Det blev till sist så här.

IMG_6628

De fina randiga pappren hittade jag också på plats. De är av Echo Park och jag har sneglat länge på dem. De är helt hysteriskt fina och väldigt användbara. Man kan aldrig ha för många grafiska mönster i sina pappersgömmor, eller hur?

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...