SOCIAL MEDIA

15 July, 2012

Home tweet home

Jag hoppas att du har en härlig sommar där du befinner dig. Jag är inne på min första semestervecka och det är full rulle här, jag har hunnit med en härlig helg i Stockholm och sedan kastats in mitt i en köksrenovering. Det finns inte jättemycket tid att scrappa just nu men eftersom jag fick så mycket fint i mitt julipaket så har jag ändå tagit mig lite tid att knåpa ihop ett kort. Tanken var att det skulle gå till lillebror och svägerskan som just flyttat till nytt, men när det var klart så kändes det inte som deras stil så det får bo hos någon annan istället tror jag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I hope you are having a wonderful summer wherever you are. I’m having my first week of summer vacation and I am certainly keeping busy. I spent a weekend in Stockholm and came home to a small kitchen renovation. There isn’t that much time to scrap but since I got a wonderful july-kit I had to take the time to make something. I was going to make a card for my brother and sister in law, they’ve just moved to a new place. When the card was done it really wasn’t their style at all, the card will have to move home to someone else I think.

IMG_6658liten

Jag fick så söta stämplar från Inkadinkado och även tinsel-glitter från Martha Stewart Crafts. När jag såg fåglarna så tänkte jag direkt på duniga fågelungar och glittret i fägen Lemon Drop passade perfekt att täcka fåglarna med. Jag målade motivet med Copics först. Glittret är halvgenomskinligt så jag färglade fåglarna också innan jag lade ett lager lim på dem med en av Martha Stewart Crafts fantastiska limpennor och strösslade på glittret. Jag tyckte det blev jättegulligt! Jag klippte ut en blomsterkant ur ett mönsterpapper från Marianne Design och fäste på 3D-kuddar i nederkanten, det blev somrigt och fint.

Nu ska jag ila vidare och tömma hela scraprummet för även det ska få en liten make over och mer arbetsyta. Jag får slappa i solen (eller regnet som det ser ut just nu) en annan gång.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

I got these super cute stamps from Inkadinkado and some tinsel glitter from Martha Stewart Crafts. When I saw the birds I thought of little baby birds and the Lemon Drop glitter was perfect to cover them with. First I colored the motif with Copic markers. You can see through the tinsel glitter and therefore I colored the birds with markers first, then I covered it with glue from one of the great Martha Stewart Crafts glue pens and sprinkled the glitter on top. The result was really cute! I cut out a flower border from a design paper from Marianne Design for the bottom of the card and popped it up with 3D adhesive. It turned out very summery and nice!

Now I have to run again, I’m emptying out the scrap room for a small face lift and some more work space. There is no time for lounging in the sun (well... rain mostly) right now.

Material/Supplys:

 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares – White
 • Scrapbook Adhesives E-Z Runner Perm
 • Inkadinkado Nature's Garden Clear Stamp Set
 • Marianne Design English rose
 • Marianne Design Sweet Summer Paper Bloc
 • Bazzil Basic Cardstock
 • Teresa Collins Fabrications Canvas Rhinestones
 • Martha Stewart Crafts Stitched Paper Pad
 • Martha Stewart Crafts Daisy Lace Deep Edge Punch
 • Martha Stewart Crafts Iridescent Tinsel Glitter
 • Martha Stewart Crafts Glue Pen Dual Action Fine Tip

Privat material/Private supplys:

 • Copic Markers
 • Glitter pen
 • Sewing machine

Maya-Isaksson-signatur-liten

1 comment :

Angelica said...

Jätteläckert med glittret på fåglarna, snyggt kort!!Ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...