SOCIAL MEDIA

25 June, 2012

Thank you

Jag har gjort ett kort till SS Midsommarcrop. Det blev ett tackkort till utmaning #4. Jag har inte varit jättestikt med att följa skissen men jag använde huvudformerna; bannerformen plus de två rektanglarna som jag gjorde lika breda som bannern.

IMG_6618

Jag tänkte att man kan lägga i ett litet presentkort i kuvertet eller nåt. Älskar stämpeln som kom i brevlådan idag. Det är en del av ett stämpelkit som man fick när man anmälde sig till en kurs på Studio Calico, den börjar 1 juli och jag ser verkligen fram emot den. Ska även gå en till kurs på Online Card Classes (om jag inte minns fel så börjar den nog samma dag eller där i närheten) så jag får förhoppningsvis massor av stämpelinspiration i sommar! Älskar onlinekurser! <3

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...