SOCIAL MEDIA

12 June, 2012

Soffmys

Min SWE Scrapbook-kollega Ulrika/LillBlomman har en blogg där hon delar med sig av sina fina skisser. En gång i månaden dyker det upp en ny skiss att tolka på LillBlomman Skissar och så kan man vinna fina priser dessutom. Nu var jag mest ute efter en rolig skiss och månadens var helt i min stil så den använde jag till att göra en LO.

IMG_6522

Jag tycker att det är helt galet svårt att fota LOs och här blev färgerna helt kocko fast jag tog bilden när det fortfarande var ordentligt med ljus och dessutom hade två lampor lysande när jag fotade. Jag tyckte i vart fall väldigt mycket om alla tagsen som fanns i bakgrunden.

IMG_6524

På bilden ligger mina barn och gosar i soffan med ena hunden som också är nedbäddad under en filt med huvudet på kudden. Bästa grejen jag kommit på nu är print and cut-funktionen på Cameon. Då kan jag skriva lite journaling direkt på formen jag tänkt skära ut sen och slipper skriva för hand som jag aldrig blir nöjd när jag gör. Polaroidramarna gillar jag verkligen just nu också, de är roliga att använda till lite både kort och LOs.

IMG_6528

2 comments :

Ulrika aka LillBlomman said...

Men åhhhh Maya den är ju fantastisk!!! Vad skoj att du hoppade på utmaningen! Kram!

~Karin~ said...

Hej!
Helt underbar LO du skapat!!
/Karin (på SWE)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...