SOCIAL MEDIA

20 May, 2012

Trendiga hexagoner

Jag har gjort ett kort med trendiga hexagoner till Hobbyworlds blogg idag. Jag har använt sillen till att skära ut formerna ur fina MME-papper.

IMG_6377liten

Jag har fäst kuddarna på lite olika sätt för att det ska bli lite roligare att titta på kortet. Vill du veta vad jag använt till kortet så kika i Hobbyworlds blogg.

IMG_6380liten

Idag hittar ni mig på Scrap & Hobbys nyöppning i Gråbo mellan 11-15. Jag ska dema Cameon för Hobbyworld så om du är nyfiken på den och bor i närheten så titta gärna förbi och säg hej! Scrap & Hobby har öppet ända till 18 så om det är svårt att hinna innan 15 så kan du ju ändå åka och kika på hur fint de fått det i sina nya lokaler istället. Du hittar dem på Gråbo Industriväg 8A. Visst ses vi där?

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...