SOCIAL MEDIA

11 May, 2012

Smashsida

Jag knåpade ihop en smashsida, jag använde Basic Greys what's up embellishments som jag fick i kitet från SSS.

Nu har jag fotat med mobilen så jag vet inte hur färgerna ser ut när detta kommer på bloggen men jag gillar verkligen kontrasten mellan turkos och rött. Bilden är från julafton då hela familjen tittade på trolltyg i tomteskog. Det blev en så rolig bild när alla gapade. Jag skrev ut en bunt bilder när jag skulle till Karlstad sist och mitt i så fick jag slut bläck i skrivaren så de allra flesta bilderna blev svart-vita. Funkar bra att Smasha dem då, det blir lite som det blir.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...