SOCIAL MEDIA

09 May, 2012

Kortutmaning p å SWE

Idag är det onsdag och det betyder kortutmaning på SWE Scrapbook. Idag är det en rolig skiss att tolka. Jag har gjort ett kort med delar ur mitt fina Simon Says Stamp-kortkit som jag beställde för att testa. Därför kommer det mesta att gå i rött och tukost ett tag, jättefina grejor men jag bestämde mig för Studio Calico istället så det kitet är uppsagt nu. Men just det kit jag fick var ju Maya-färger med mycket turkos, rött och rosa. Mums!

IMG_6316liten

Visst är de små dropparna söta? Jag har massor med såna i olika färger som jag fått men vet aldrig vad jag ska göra med dem. De funkar ju finfint som vattendroppar!

1 comment :

marie/isingen said...

Dessa droppar ÄÄÄLSKAR jag och använder massor. Man kan använda dem istället för bling i hörnen på kort eller som tre i rad någonstans på kortet.Tänk blingbling bara :o)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...