SOCIAL MEDIA

08 May, 2012

Bloggtorkan är över för denna gång

Jag har visst varit lite dålig på att uppdatera här. Lite beror det på att jag testar en ny grej. Det kallas planering. Jag har hört att det är da shit! Så nu har jag suttit och jobbat ikapp lite som kommer att dyka upp framöver. Hav förtröstan, jag har varit mycket flitig. Som “tur” är så har jag åkt på scharlakansfeber (ja, ännu ett bevis för att jag har mitt glada barnasinne kvar) och orkar noll och intet och då funkar det bra att lägga upp lite schemalagda blogginlägg.

Jag ska iaf vara snäll och bjussa på en tag som jag lekte ihop när jag inte riktigt visste vad jag skulle hitta på. Gör ni också så? Om inspirationen försvinner så kladdar jag med lite färg och så blir det som det blir men oftast kommer jag på nåt bra när jag ändå håller på.

IMG_6333

Jag har suktat över denna kläddockestämpel rätt länge nu, lyckades få köpa den begagnad för en billig peng för ett tag sen. Sen mäsrkte jag att den är ju galet stor och nu vet jag inte vad jag ska hitta på med den. Men jag älskar den ändå så nåt ska jag nog komma på ;)

1 comment :

Angelica said...

Läckert "kladd"!!Barnasinne är bra att ha... scharlakansfeber mindre bra!!Krya på dej!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...