SOCIAL MEDIA

22 April, 2012

Hello friend!

Jag har sett så fina LOs med utskurna bokstäver och washitape bakom. Jag tänkte att jag skulle testa detta på ett kort men det slutade med att det blev tre kort där jag använt samma bokstäver. Jag ska visa hur jag gjort :)

IMG_6296

Här är första kortet. Här har jag skurit ut bokstäver ur cardstock och satt washitape bakom. Bilden är från ett klippark från Cosmo Cricket, humlan var så söt!

IMG_6298

Det blir rolig effekt på bokstäverna men min washitape är inte den finaste. Jag har sett väääääldigt söt tape med chevronmönster på till exempel. Men ränder är rätt skoj det med.

Jag sparade förstås de utskurna bokstäverna. Jag lade dem på vit cardstock (rutan som blev över när jag skar ut polaroid-ramen till kortet ovan) och så sprayade jag mist ovanpå.

IMG_6300

Sen monterade jag motivet i en annan polariod-ram som jag skurit ut. Misten som var över på mitt silikonunderlägg använde jag till att färga in den lilla snutt av en avskuren kortbas som jag hade liggande på bordet.

IMG_6302IMG_6305

På den satte jag fast bokstäverna jag såklart sparat efter att ha mistat det förra kortet. Jag sydde fast dem och vek upp kanterna lite. Pyntade med ett hjärta och lite twine (såklart).

IMG_6306

Tre färgglada kort som blev av att jag skulle skära ut några bokstäver och testa en grej. Det var roligt att se hur mycket av det som låg på bordet som gick att återanvända. Jag tyckte de alla blev fina och rätt olika varandra.

3 comments :

pojjo said...

Jisses vad du är duktig.. älskar bii kortet :D Super fina alster

HeleneV said...

Vilken bonus att få till tre kort! Gillar verkligen din idé med att sätta washitejp bakom de utstansade bokstäverna. Kanske dags att köpa några rullar!?!! :) Kram

pandorasask said...

Väldigt läckra kort! Man ska aldrig låta någon färg eller papper gå till spillo.Jag blev också sugen på lite washitejp förutom att du påminde mig om att jag måste ta tag i min maskin och bli kompis med den :-) Vill också skära ut en massa fina saker! Nåja, det är ju långhelg snart och dååå får jag ju massor av tid... :-)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...