SOCIAL MEDIA

14 April, 2012

The best friend

IMG_6183

Jag fick med mig ett underbart stämpelset från mässan i gbg. Anledningen att jag ville ha det var en stämpel i form av en planka, här har jag gjort en bakgrund med den. De andra stämplarna på kortet var också i samma set. Jag har mest provstämplat lite men satte ihop det till ett kort ändå. Vist är väl bakgrunden fin? Jag använder sällan lila men det passade med färgen jag råkade stämpla bakgrunden med så då fick det bli så.

Jag har fått jätteroliga nyheter, vill verkligen berätta nu på studs men väntar lite tills jag fått lov att berätta. Går om kring och är oförskämt nöjd och glad just nu. Så fort jag får så ska jag avslöja min hemlighet, lovar! :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...