SOCIAL MEDIA

16 March, 2012

Texture paste

IMG_6135

Denna tag var kul att göra. Jag såg en inspirationsfilm av en svensk tjej som är jätteduktig, Anna tror jag hon heter om jag inte minns fel. Hon visade hur hon använder vågformer på sina alster. Jag målade min tag med gesso. Sedan klippte jag en mall i tjockt papper som jag använde som mask för att “spackla” på texture paste som jag färgat med glimmer mist. Det blev jättefint, det syns inte riktigt men det blev mycket dimension på tagen. Sen har jag stämplat och kletat lite akrylfärg på.

2 comments :

midnightscrap said...

Du är sååå duktig, du ger mig inspiration!
MVH
Malin

Lotta said...

Hej Maya! Men ååh vilken vacker tag! Och texten är ju helt underbar! kram Sandra

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...