SOCIAL MEDIA

17 March, 2012

På uppdrag av Sol

Sol bad mig göra ett kort i brunt och turkos med maskningsteknik. Jag började med en version som jag efter typ 20 minuters maska de lyckades förstöra genom att tappa sista stämpeln på den och kleta ned hela motivet med svart färg. Men skam den som ger sig. Jag började om och bytte plan till något helt annat och det blev såhär.

Är det bara jag som har problem med att placera texter i sidled??? Vet aldrig åt vilket håll jag ska vända dem.

Det var i vart fall skoj att få uppdrag att utföra så tack för det tjejer! Jag fick även ett till tips om några olika utmaningar som jag bara snabbtittade på. Men det är ju en dag imorgon också :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...